OKUL WEB YAYIN EKİBİ

OKUL WEB YAYIN EKİBİ

01.11.2021 174

YUMURTALIK ÇPAL

OKUL WEB SİTESİ YAYIN EKİBİ

a. Web Yayın Ekibi, web sitesi üzerinden, T.C. Devleti´nin siyasi rejimini, Devletin güvenliğini, Türk Milleti´nin değer yargılarını ve sosyal yapısını riske atacak; T.C. Anayasası´na aykırı faaliyetlerde bulunulmasına izin vermez.

 

b. Web Yayın Ekibi, Atatürk İlke ve İnkılâplarını esas alarak çalışmalarını sürdürür ve bunlara ters düşecek davranışların ortaya çıkmasına izin vermez.

 

c. Web Yayın Ekibi, web sitesine kişisellik kazandıracak faaliyetlerde bulunmaz,

 

d. Web Yayın Ekibi, web sitesini karşıt olduğu düşüncelere bir cevap aracı olarak veya kişi veya kurumlara uygunsuz ithamlarda bulunmak için kullanmaz.

 

e. Web Yayın Ekibi, ziyaretçi ve kullanıcılarının siteyi herhangi bir şekilde kişisel amaçları için kullanmasına izin vermez.

 

f. Web Yayın Ekibi, hazırlanan sayfalarda kullanılan yazılı ve görsel materyallerin konu ile alakalı olmasına dikkat eder

 

g. Web Yayın Ekibi, hazırlanan sayfalarda genel ahlak kuralları dışına çıkılmasına izin vermez.

 

h. Web Yayın Ekibi, hazırlanan sayfaların  illegal öğeler içermesine, siyasi veya dini propaganda amaçlı metinler veya materyaller kullanılmasına izin vermez.

 

i.  Sitede kullanılan her tür görsel ve işitsel materyallerin 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına uygun olmasına özen gösterir.

 

k. Web Yayın Ekibi, web sitesinin sürekli güncel kalması için, çalışmalarını hızlı ve hatasız yürütmeyi ilke edinmiştir.

 

l.  Web Yayın Ekibi, ziyaretçi ve kullanıcılarından gelen kişisel olmayan eleştiri ve önerilere açık, yenilikçi bir yaklaşım benimser.

 

WEB YAYIN EKİBİMİZ

 

Adı Soyadı

Branşı

Görevi

Onur BABAOĞLAN

Okul Müdürü

Ekip Başkanı, meb.k12.tr Yöneticisi

M.Mehmet MEMİŞ

Müdür Yardımcısı

meb.k12.tr Yöneticisi

Ömer Faruk BİLGEN

İngilizce Öğretmeni

meb.k12.tr Yöneticisi

Yabancı Dil İçerik Sorumlusu

Saim ŞENÖZ

Edebiyat Öğretmeni

Yazı İşleri ve İçerik Sorumlusu

Murtaza Ufuk KIRPIK

Görsel Sanatlar Öğretmeni

Fotoğraf ve Görsel Materyal Sorumlusu ve meb.k12.tr Yöneticisi

Elif DÜZGÜN DAL

Okul Rehber Öğretmeni

Rehberlik Bölümü Sorumlusu